2024-05-18T16:09:04+03:00

נעים להכיר, שמי עומר ואני אופה לחמי מחמצת...

מאז ומתמיד התעניינתי בעולם האפייה ואהבתי להתעסק בבצקים... עם השנים התחלתי לחקור את עולם המחמצת ואכן גיליתי- עולם ומלואו...

בהתחלה, כתחביב, עם הרבה ניסוי וטעייה בתחזוקת המחמצת ואפיית לחמים- הצלחתי בסופו של דבר להגיע לאפיית לחמים תפוחים, פריכים מבחוץ, אווריריים מבפנים וכל כך טעימים... הלחמים שאני אופה מורכבים רק ממחמצת, קמח איכותי, מים ומלח.

כיום, הפכתי את התחביב למקצוע- אני אופה לחמים טריים יום יום וגם החלטתי לקיים סדנאות ולשתף בידע שלי.

כל מי שמגיע לסדנה נהנה מאירוח מפנק, בראנץ' ביתי מעשה ידיי, בנוף מדברי קסום ויפהפה...

על יתרונות המחמצת, על התחזוקה וכל הכלים לאפיית לחם טרי, טעים ובריא בבית- אספר לכם בסדנה שלי.

מה אתם צריכים לעשות? רק להירשם ולהגיע!! רעבים כמובן 😉


נתראה (: עומר